اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۲۲ اسفند| فوت ۵۳ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته و شناسایی بیش از ۸۰۰۰ بیمار جدید

  • کد خبر: ۶۱۲۳۳
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
آمار کرونا در ایران ۲۲ اسفند| فوت ۵۳ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته و شناسایی بیش از ۸۰۰۰ بیمار جدید
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فوت ۵۳ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته گفت: طی این مدت ۸۰۸۸ بیمار جدید شناسایی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فوت ۵۳ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته گفت: طی این مدت ۸۰۸۸ بیمار جدید شناسایی شدند.

دکتر سیما سادات لاری درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور اظهار کرد: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، از دیروز تا امروز (۲۲ اسفندماه) ۸۰۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است که ۵۹۳ نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی ادامه داد: با توجه به این مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۳۱ هزار و ۵۵۸ نفر رسید.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۶۱ هزار و ۶۹ نفر رسید.

دکتر لاری در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۴۷۷ هزار و  ۵۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند همچنین ۳۸۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: تاکنون ۱۱ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۴۴۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->